We use cookies to improve your experience on our site.
Accept
Свържете се с нас

Кариера при нас

Logistiek administratief medewerker

Secuur, geordend en flexibel

Bad Bentheim, (40 uur)

Functieprofiel
Als Logistiek administratief medewerker bij Delby Trading in Bad Bentheim ben jij een belangrijk onderdeel van het team dat dagelijks de grote hoeveelheid goederenstromen administratief in goede banen leidt. Jij bent verantwoordelijk voor het inboeken van orders, het organiseren van transporten, het controleren van laaddocumenten, het beheren van de emballage stroom en administratieve handelingen. Je hebt hierbij veel contact met klanten en leveranciers. Daarbij werk je secuur, geordend en ben je flexibel. Dankzij je enthousiasme en gedrevenheid lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie.

Ben je financieel goed onderlegd? Dan zou je naast bovenstaande werkzaamheden ook enkele financiële werkzaamheden mogen oppakken.

Verantwoordelijk voor

· Inboeken van orders

· Transporten organiseren

· Controleren en eventueel opstellen van Laaddocumenten / CMR’s etc.

· Facturen / Proforma’s maken

· Administratieve handelingen

· Archiveren

· Emballage stroom beheren

· Controleren en beheren voorraad Coldstores

· Contact met klanten / leveranciers

· Waar nodig bijspringen in het bedrijf


Voorwaarden

· Minimaal MBO niveau 4

· Goede (schriftelijke) communicatieve vaardigheden

· Beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré

· Je bent stressbestendig en je werkt gestructureerd

Wij bieden

Een afwisselende functie met flexibele werktijden in een dynamische werkomgeving met een prettige sfeer waar jouw inzet en input wordt gewaardeerd. En vanzelfsprekend een passend salaris en overige voorwaarden.

Bedrijfsomschrijving
Delby Trading is een familiebedrijf gevestigd in Bad Bentheim en wij zijn een internationaal handelskantoor in food.

Hoofdzakelijk richt Delby Trading zich op het gebied van vers en diepvriesproducten van bekende fast moving consumer goods producenten, zoals van Unilever, Nestlé, PepsiCo, Mars, McCain en wij handelen in verschillende vlees categorieën. Ons team bestaat uit specialisten uit allerlei vakgebieden. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor de afzet aan groothandels, supermarkten en handelsbedrijven wereldwijd.

Contact
Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen via de mail met Daniël Weyl / sales@delby.eu